blank
blank
ETUSIVU KENNEL KOIRAT PENNUT ROTUINFO BLOGI KUVIA   LINKIT VIERASKIRJA IN ENGLISH
blank blank blank blank
blank

Kuva: Kuva-agentit

Tämä vahva ja urosmainen herramies on varsin hauska pakkaus. Virtaa on kuin pienessä kylässä ja meno sen mukaista, paitsi kotona missä omistaja Helenan mukaan Teppo on hyvinkin rauhallinen ja hillitty kaveri. Joka tapauksessa kyseessä on lempeä ja ystävällinen poika, joka on aina ratketa riemusta tavatessame.

Teppo asustelee Helsingissä Helenan ja Antonin luona. Helena on luotsannut Teppoa ansiokkaasti näyttelyissä ja tuloksiakin on tullut. Tepolla on tilillään SERTi ja pari paras uros sijoitustakin. Ja  kunhan jossain vaiheessa saamme tuon vauhdin aisoihin tuloksia tullee enemmänkin. Jäämme siis odottamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Teppo on käytettävissä jalostukseen sopiville nartuille.

Teppo is very masculin and strong boy. Not the smallest one but still very handsome chap! Very much like his father. Always so happy and full of mischief and joy when we meet, although his owner Henna discribes him as very calm and easy dog at home. Teppo has CC & CACIB and he is available for suitable bitches.

Fi Ch
Hjohoo's Good Life For Hjo
S&Dk&Fi Ch SW-03 -08
Hjohoo's Hjo Wanna Believe In Life
C.I.B. & Pohj mva Sarimont Smash n Grab
S mva Hjohoo's I Believe In Hjo
S&Dk Ch
Hjohoo's Good Vibrations
Chardas Cevin Costner
Multi Ch Hjohoo's Hjour Loving Knock Me Off

Prankster's Camryn

C.I.B. Sanderfield Money Talks Fi mva Leavenworth Snowy Owl
C.I.B. Sanderfield Foxy Merrow
Kserkses Gabrielle
Heathermoor Fergus
Fi mva Heathermoor Zoie

Kuva: Kuva-agentit

blank
Web Desing FaunArt 2010 - Palvelun toteutus Trival Oy