blank
blank
ETUSIVU KENNEL KOIRAT PENNUT ROTUINFO BLOGI KUVIA   LINKIT IN ENGLISH
blank blank blank blank
blank

Fi mva Cale Hill's Nielsigne

( Dk Ch Tofthus Rockefeller - Dk Ch Cale Hill's Herta)

Synt: 12.3.2004

Kasv: Ellen Julsgaard, Tanska

Om. Taru Rannikko

Ihana Tanskanprinsessa Sine - suuri persoonallisuus, oman arvonsa hyvin tunteva viileä lady, josta löytyy tarvittaessa myös villikon aineksia. Lauman ehdoton pomo. Ensimmäisten valiokasvattiemme emä, joka  pärjäsi itsekin aikoinaan näyttelykehissä hienosti. Kolmannen pentueensa jälkeen Sine viettää luonamme auvoisia eläkepäiviä ja pyörähtelee väli llä missinhommissa veteraanikehissä . Sine on selvästi yhden ihmisen koira ja hänellä on erityinen paikka s ydämessäni . Muista hän ei niin välitä, ellei sitten oleta asiasta jotenkin hyötyvänsä.

Prankster's Camryn - "Lili"

(C.I.B. Sanderfield Money Talks - Kserkses Gabrielle)

Synt: 28.9.2002

Kasv. Taru Rannikko

Om. Anita Hietalahti

Iloinen ja lempeä Lili saavutti näyttelyissä melko mukavia tuloksia, muttei koskaan yltänyt kirkkaimpaan kärkeen.  Lili oli aikanaan merkittävä osa jalostustyötäni, ja hänen jälkeläisillään on osuutensa Pepeto's ja Sihlman's kennelin jalostustyössä . Kolmannen pentueensa myötä Lili jää ansaitulle eläkkeelle. Rouva asustelee äitini luona Lahdessa.

Braintwister Ovation Jemrat - "Elmi"

(Davmar Ruff 'n' Tuff - Braintwister Jemma Loop)

Synt: 25.5.2006

Kasv. Christiane Ziesel, Saksa

Om. Taru & Annika Rannikko

Elmi saapui Saksasta Suomeen veljensä Oivan kanssa elokuussa 2006. Tämä kaksikko oli pakko saada, vaikka rahat oli tiukalla. Sisarusten linjat kun ovat sen verran kiinnostavat ja harvinaiset. Tyttö on hauska pakkaus iloista ja avointa säheltäjää, ja kipakan itsevarmaa ja itsenäistä terrieriä. 100 % Cairn siis ja ihastuva persoona! Elmi ei koskaan loistanut kehissä, mutta jalostusnarttuna neiti on siipensä ansainnut. Elmillä on kaksi pentuetta, joista kummastakin olen jättänyt itselleni jatkajia. Elmi asustelee Mäntsälässä siskoni Annikan perheessä.

blank
Web Desing FaunArt 2010 - Palvelun toteutus Trival Oy